Menu Close

Conscious Consumer

Investment Strategy / Conscious Consumer 

Conscious Consumer - groen

De consument van vandaag is bewust bezig met zijn gezondheid, denkt na over de impact op het milieu, zoekt gebruiksgemak en snakt naar beleving.

Korys speelt in op die nieuwe, actuele consumententrends. Wij willen mensen in staat stellen om een authentiek, comfortabel leven vol belevenissen te leiden, zonder dat zij zich druk moeten maken over de impact van die levensstijl op ecologisch, maatschappelijk of gezondheidsvlak.

Met onze investeringen ontsluiten we het ondernemerspotentieel binnen de volgende domeinen:

Korys is een autonome investeringsmaatschappij. Dat neemt niet weg dat we soms samen met Colruyt Group investeren. Binnen een dergelijk partnership krijg je als portfoliobedrijf ook toegang tot de back-office van Colruyt Group (bv. op vlak van marketing, HR, …): een mooi voorbeeld van onze ambitie om een ecosysteem uit te bouwen binnen een specifieke niche.

De consument van vandaag is bewust bezig met gezondheid en milieu, maar snakt ook naar gebruiksgemak en beleving.

N.B. Op dit moment zijn de portfoliobedrijven onder de vlag ‘Conscious Consumer’ vooral actief in voedingssupplementen, healthy food and drinks, proteine based producten, food delivery (alternatieve vervoermiddelen), packaging (recycleerbaar). Dit is echter geen restrictief beleggingscriterium. Wij staan ook open voor producten die een duurzame link hebben met vrijetijdsbesteding (bv. duurzame kleding).

Foodbag general
tm_3_martin_moeller

Onze participaties in Conscious Consumer