Menu Close

Direct Investments

Korys is een geduldige investeerder, die op lange termijn denkt. Onze gespecialiseerde teams verdiepen zich in 3 ecosystemen (Energy TransitionHealthy Living and Conscious Consumer) en participeren doordacht in groeibedrijven. Van zodra we aan boord zijn, denken we strategisch mee en nemen we jouw bedrijf op in ons netwerk: door kruisbestuiving tussen de verschillende portfoliobedrijven aan te moedigen, versterken deze ondernemingen elkaar. 

Onze investeringscriteria

Wij participeren enkel in projecten die in lijn liggen met onze waarden en onze missie. De hoeksteen van onze investeringsstrategie is de 3P-aanpak (People, Planet, Profit). Bij elke investering – en op niveau van onze totale investeringsportefeuille – streven we naar meerwaardecreatie op maatschappelijk, ecologisch en economisch vlak. 

 

Ons doel? Doordacht investeren, bedrijven binnen ons ecosysteem helpen groeien en samen maatschappelijke impact hebben.

Onze strategie voor Direct Investments

In lijn met deze criteria concentreren we ons op drie ecosystemen: met name bedrijven die actief zijn binnen Healthy Living, Conscious Consumer en Energy Transition. Dit zijn stuk voor stuk domeinen met groeiperspectief, maar ook met maatschappelijke impact.

 

Bedrijven die focussen op Healthy Living werken revolutionaire medische oplossingen uit, om ziektes te voorkomen en/of genezen. 

Producten / diensten die bijdragen tot de gezondheid en het milieu, maar ook inzetten op gebruiksgemak en beleving.

Nieuwe oplossingen in de transitie van vervuilende brandstoffen naar hernieuwbare energie.

Portfolio

All
Conscious Consumer
Energy transition
Healthy Living
Alumni