Menu Close

Investeringsstrategie

3P als leidraad

De hoeksteen van onze investeringsstrategie is de 3P-aanpak (People, Planet, Profit). Bij elke investering – en op niveau van onze totale investeringsportefeuille – streven we naar meerwaardecreatie op maatschappelijk, ecologisch en economisch vlak.

Investeren in 3 pijlers

Om diversificatie en risicobeheersing in onze portefeuille te garanderen, is Korys actief in directe participaties, private equity fondsen en liquide beleggingen.

Direct Investments

Fund Investments

Liquid Investments

3 grote ecosystemen

Onze investeringen situeren zich binnen 3 grote ecosystemen: ‘Energy transition’, ‘Healthy Living’ en ‘Conscious Consumer’. Als investeringsmaatschappij concentreren we ons op deze duurzame ecosystemen, zodat onze gespecialiseerde kennis tot haar recht komt.

 

Een aantrekkelijk rendement is perfect verenigbaar met een positieve bijdrage aan mens, milieu en maatschappij.

Waar we het verschil maken

Als positieve, hands-on investeringsspecialisten maken wij het verschil door onze menselijke aanpak, onze vakkennis en ons doorzettingsvermogen. Daarnaast kunnen we in elke fase van het investeringsproces rekenen op de actieve betrokkenheid van onze raad van bestuur en de steun van een breed netwerk van experten en senior adviseurs. 

De kracht van Korys: