Menu Close

investment strategy / direct investments / alumni / portfolio

 

Bluebee

Bluebee werd in 2011 opgericht door de Technische Universiteit Delft (Nederland) en het Imperial College London (Verenigd Koninkrijk).

Het bedrijf is actief op het snijvlak tussen IT en biotechnologie: Bluebee brengt een platform op de markt waarmee klanten grote hoeveelheden genetische data snel en efficiënt kunnen analyseren. Klinische labo’s, onderzoekscentra en diagnosticabedrijven wereldwijd beheren hun analyses op het Bluebee-platform.

In 2016 was Korys mede-begeleider van Bluebee’s serie A-investeringsronde, die gebaseerd was op de premisse van een algemene uitbreiding van sequencingactiviteit in zowel het onderzoek als de klinische toepassingen, in toenemende mate gedecentraliseerd en met een bijbehorende uitdaging op vlak van gegevensverwerking.

Overtuigd van de waarde van het platform en van de slagkracht van het team, verhoogde Korys z’n participatie in het bedrijf en werd de grootste referentieaandeelhouder.

Als niet onbelangrijke speler in het bestuur van de onderneming, heeft Korys het management van Bluebee sterk ondersteund zowel tijdens de verdere ontwikkeling van het bedrijf als bij de fondsenwerving en de exit activiteiten.

Klik op de link voor het volledige persbericht.

 

BlueBee
BlueBee

Alumnus

ecosysteem 

locatie 

Mechelen, België

investering / alumnus

exit

betrokken team

David Devigne

Andere alumni