Menu Close

Trunkrs

Trunkrs is een leidend e-commerce same day en next day Delivery platform, actief in Nederland en Vlaanderen (België) dat al meer dan 200 middelgrote web-shops verbindt via zijn eigen tech-enabled platform en premium bezorgdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 2015 en groeide snel uit tot een hoofdrolspeler in het last-mile bezorgsegment en is nu gevestigd in Utrecht.

De onderneming werkt zij aan zij met haar klanten, operationele partners en consumenten om de leveringen te optimaliseren en de grootst mogelijke impact te genereren op de gehele logistieke keten. De aanpak van het bedrijf om als een duurzaam bezorgplatform te fungeren en premium same/next day bezorgoplossingen te bieden voor middelgrote winkels is de reden waarom Korys beslist heeft om te gaan investeren. Trunkrs verzorgt flexibele, geoptimaliseerde en geëlektrificeerde leveringen en de primaire focus ligt op de volledige elektrificatie van de wagenparken van de partners.

Hun meest recente Series-B investeringsronde, geleid door Korys, zal hen toelaten om hun activiteiten in Nederland verder te laten groeien en om te gaan uitbreiden op de Belgische markt, met als ambitie om in de toekomst ook een toonaangevende speler te worden in de Benelux.

Foto 2
TRNM-223-dag-van-de-bezorger-1

ecosysteem 

energy transition

locatie 

Utrecht, Nederland

investering / alumnus

investment

betrokken team

Quentin Dupont
Brieuc de Hults

Andere portfoliobedrijven binnen Energy Transition