Menu Close

contacteer korys / team / team member

Brieuc de Hults

Investment Director

Brieuc is Investment Director in het Energy Transition-team en legt zich toe op de enabling technologies portfolio. Samen met het team ondersteunt hij bedrijven die de energietransitie vergemakkelijken, zodat hernieuwbare energiebronnen de traditionele bronnen kunnen vervangen, tegen een lage kostprijs en zonder dat dit een belasting vormt voor het systeem.

Brieuc vervoegde Korys omdat het zich onderscheidt van andere investeringsmaatschappijen. Korys heeft een sterke cultuur, is een familiebedrijf en investeert om een positieve impact te hebben op de samenleving en op het milieu. Brieuc houdt van de interactie met het management van de bedrijven waarin Korys investeert en met de ondernemers.

Brieuc heeft een sociaal en energiek karakter, is gepassioneerd door sport, houdt van reizen en brengt graag tijd door met familie en vrienden. Hij is vader van 3 geweldige kinderen.

Brieuc heeft 15 jaar ervaring in beleggingen. Voordat hij in 2012 bij Korys in dienst trad, werkte hij als portfoliomanager bij Henderson Global Investors in Londen en Amsterdam en bij Fortis Bank in Brussel en New York. Hij behaalde een master in Finance aan de Vlerick Management School en een master in Economics and Business Administration aan de Université Catholique de Louvain (UCL).