Menu Close

contacteer korys / team / team member

Dries Crevits

Partner Direct and Fund Investments

Dries is Partner bij Korys en verantwoordelijk voor de directe en de fondsinvesteringen. Samen met het Korys-team en gebruik makend van het talent binnen de portfoliobedrijven, bouwt hij aan toekomstgerichte ondernemingen, die de ambitie van Korys delen om duurzame waarde te creëren.

Dries gelooft sterk in effectief teamwork, gebaseerd op gedeelde waarden, strategische afstemming, open communicatie en respect. Hij vertaalt dit in zijn samenwerking met de ondernemers en met het management van de bedrijven waarin Korys investeert.

Hij besloot om bij Korys te gaan werken omwille van de purpose die het aan zijn werk toevoegt: Korys is niet zomaar een investeerder, gezien de sterke familiale verankering, de missie om een positieve impact te hebben op mens en milieu en de ambitie om ook andere investeerders te inspireren.

Dries brengt graag tijd door met familie en vrienden, en fietsen helpt hem om af en toe eens helemaal te ontspannen.

Voor Dries bij Korys aan de slag ging, werkte hij 7 jaar bij PMV, de investeringsmaatschappij van het Vlaams Gewest. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies in de financiële sector, bij KBC Bank, het Securities Regulation Fund en Fortis Bank. Dries heeft een master in de Rechten van de Universiteit van Leuven (KUL) en een master in Economisch recht van de Université Catholique de Louvain (UCL).