Menu Close

contacteer korys / team / team member

Hari Subramanian

Partner India

Als Partner werkt Hari aan de ontwikkeling en het beheer van de India-portefeuille en introduceert hij strategische inzichten en opportuniteiten binnen de markt. Hij vertegenwoordigt Korys ook als Board member en IC lid voor Direct en Fund investeringen in India.

Het feit dat Korys een verantwoordelijke investeerder is en zich bewust richt op duurzaamheid op de lange termijn en op waardecreatie binnen het ruimere ecosysteem, zijn elementen die perfect aansluiten bij Hari’s persoonlijke overtuigingen.  Ook het respect voor het individu en de inclusieve manier waarop investeringen bij Korys aangepakt worden, spreekt Hari erg aan.

Als hij niet aan het werk is, is Hari het liefst buiten. Hardlopen, lange tochten met de autoof weekendtrips met het gezin geven hem energie. Hij houdt van koken. Boeken en reizen zijn voor Hari de beste manier om jezelf te verrijken.

Hari heeft een bachelordiploma Burgerlijk Ingenieur. Hij heeft gewerkt in verschillende sectoren zoals IT, Retail, Banking & Financial services, Renewable Energy in India, Australië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika in business technology en leiderschapsfuncties. Naast zijn functie bij Korys is Hari ook Managing Director van Colruyt Group India.