Menu Close

contacteer korys / team / team member

Katti Van Oosterwijck

Senior Investment Manager

Katti is Senior Investment Manager in het Conscious Consumer-team van Korys en richt zich zowel op directe als op fondsinvesteringen. Ze begeleidt de totstandkoming en afwikkeling van deals en vertegenwoordigt Korys in het bestuur van diverse portfoliobedrijven.  Door te investeren in en ondersteuning te bieden aan innoverende ondernemingen, wil ze een positieve impact hebben op mens en planeet.

Bij Korys vond ze een family office met een langetermijnvisie en een team van professionals die de ambitie delen om duurzame waarde te creëren en tegelijkertijd ook de belangrijkste uitdagingen van onze samenleving aan te pakken.

Katti werkt bij Korys sinds 2019 en was daarvoor advocaat binnen de M&A-afdeling van internationale advocatenkantoren waar ze advies gaf over alle aspecten van algemeen ondernemingsrecht en zich specialiseerde in privékapitaal.

In haar vrije tijd beoefent ze graag buitensporten en crossfit. Ze houdt ook van reizen en van een goed boek.

Katti behaalde een master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, een master in General Management aan de Vlerick Business School en een postgraduaat bedrijfsfinanciering aan de KU Leuven.