Menu Close

contacteer korys / team / team member

Quentin Dupont

Investment Manager

Quentin is Investment Manager in het Energy Transition team en focust op het genereren en uitrollen van directe- en fondsinvesteringen binnen het enabling technology segment. Samen met het team richt hij zich op bedrijven die de energietransitie faciliteren en het energieverbruik optimaliseren.

Quentin is een overtuigd aanhanger van de langetermijnvisie, de 3P-filosofie en de bedrijfswaarden van Korys. Hij vond in Korys een family office met een ondernemerscultuur en een toegewijd team dat streeft naar duurzame waardecreatie en tegelijkertijd de belangrijke maatschappelijke en ecologische thema’s van vandaag aanpakt.

Hij houdt van sport en dan vooral van voetbal, hockey en joggen, en wordt graag uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen. Quentin is een goede teamspeler die na de training ook graag nog iets gaat drinken.

Voor hij bij Korys aan de slag ging in 2022, werkte Quentin in het M&A departement van Deloitte waar hij familiebedrijven en private equity klanten adviseerde bij buy- en sell-side transacties. Hij heeft een Master in de Bedrijfseconomie van de Solvay Brussels School of Economics and Management.