Menu Close

contacteer korys / team / team member

Raf Roelands

Senior Investment Manager

Raf concentreert zich bij Korys op de Life Science sector en beheert zowel de directe als de fondsinvesteringsactiviteiten. Door te investeren in en ondersteuning te bieden aan innoverende bedrijven binnen deze sector wil hij een positieve impact hebben op de gezondheid van de mensen en zo bijdragen aan één van de overkoepelende doelstellingen van Korys.

Naast het managen van de Life Science activiteiten bij Korys neemt hij ook zijn rol op als beleggingsadviseur voor het OMX Europe Investment Fund, een investeringsvehikel gelanceerd met de gezamenlijke steun van Korys en Mérieux Equity Partners dat zich richt op durfinvesteringen in de gezondheidszorg en de voedingssector in Europa en in Noord-Amerika.

Hij zetelt in de raad van bestuur van verschillende ondernemingen.

Raf houdt van innovatie en van nieuwe horizonten verkennen. In zijn vrije tijd trekt hij bij voorkeur naar onbekende oorden, maar daarnaast geniet hij evenzeer van een fijne wandeling, een skitrip of een motorrit.

Voor hij Korys kwam vervoegen, werkte Raf 8 jaar in de Europese biotechsector. Zijn carrière startte bij Eurogentec, nu een onderdeel van Kaneka. Daarna was hij actief bij Apitope, waar hij het bedrijf hielp bij de financiering van hun geneesmiddelenontwikkeling en bij het uitlicentiëren van hun producten. Hij behaalde een MSC in biochemie en biotechnologie aan de KU Leuven en een MBA aan de Vlerick Business School (België).