Menu Close

contacteer korys / team / team member

Richard Stadler

Investment Manager

Richard is Investment Manager van een liquid multi-asset fonds dat wil investeren conform onze 3P/ESG-criteria. Gelet op zijn professionele ervaring, concentreert hij zich voornamelijk op vastrentende investeringen en werkt hij vanuit ons Korys-kantoor in Luxemburg.

Richard heeft zich laten verleiden door het family office-concept en vindt het fijn om in nauw contact met de klant te kunnen werken. Hij was zeer onder de indruk toen hij ontdekte dat de ESG-benadering bij Korys centraal staat en zeer nauwgezet wordt nagestreefd.

In zijn vrije tijd ontspant Richard graag met buitensporten, zoals mountainbiken en wandelen tijdens de warmere seizoenen, en skiƫn en snowboarden in de winter.

Richard beschouwt zichzelf als een echte Europeaan, een Tsjechisch staatsburger die van jongs af aan in diverse Europese landen heeft gewoond.

Richard trad in februari 2021 in dienst bij Korys, nadat hij 12 jaar voor KBC Asset Management in Tsjechiƫ en Luxemburg had gewerkt, respectievelijk als beleggingsanalist en als beheerder van vastrentende fondsen. Richard heeft een Master in Beleggingsanalyse van de Tilburg University in Nederland en is CFA@ charterholder.