Menu Close

contacteer korys / team / team member

Vincent De Smet

Investment Manager

Als Investment Manager in het Conscious Consumer-team besteedt Vincent zijn tijd aan de ondersteuning van een aantal bestaande portfoliobedrijven enerzijds en aan de evaluatie van nieuwe samenwerkingsopportuniteiten met gelijkgestemde ondernemers en fondsbeheerders anderzijds. De consumerinvestment-strategie van Korys spreekt Vincent erg aan, omdat ze helemaal gericht is op boeiende thema’s, sectoren en bedrijfsmodellen, die op lange termijn een positieve impact zullen hebben op de meest dringende uitdagingen van deze tijd.

Vincent begon in 2018 bij Korys als analist, na een geslaagde stage en na een periode van buitenlandse reizen waarmee hij zijn droom waar maakte om ’s werelds meest verbazingwekkende natuurlijke schatten met eigen ogen te zien.

Hij is gepassioneerd door de natuur, houdt van reizen, andere culturen ontdekken en wandelen maar ook van activiteiten die je ’n heuse adrenalinekick geven zoals bergsporten en duiken. Dezer dagen brengt hij zijn vrije tijd vooral door met zijn beste vrienden, zijn familie en zijn pasgeboren zoon.

Vincent heeft een masterdiploma in industriƫle- en organisatiepsychologie en versterkte zijn financiƫle kennis met postgraduaten in Finance aan de Vlerick Business School en de Brugge Business School.